Giménez haakt vlak voor de aftrap geblesseerd af bij Feyenoord

Reacties

De mogelijke kampioenswedstrijd van PSV gaat, gek genoeg, tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord. De Rotterdamse ploeg moet winnen in De Adelaarshorst, anders is PSV donderdagavond al kampioen. Trainer Arne Slot heeft een paar wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de gewonnen bekerfinale van zondag. Vlak voor de aftrap haakte Santiago Giménez af met een blessure. 

Giménez haakt vlak voor de aftrap geblesseerd af bij Feyenoord
© Pro Shots
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
1 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Justin Bijlow is na een langdurige blessure bijvoorbeeld terug op doel, hij lost Timon Wellenreuther af onder de lat. Gernot Trauner is ook weer basisklant, achterin is Bart Nieuwkoop uit de startploeg verdwenen. Dat zou erop duiden dat Lutsharel Geertruida op rechtsback staat. Op het middenveld ontbreekt Calvin Stengs, voor hem staat Antoni Milambo in het elftal.

Voorin, en dat was al bekend, ontbreekt Igor Paixão, de matchwinner uit de bekerfinale. Naast aanvallers Santiago Giménez en Yankuba Minteh (zijn rode kaart betekent geen schorsing voor de Eredivisie) staat Luka Ivanusec. Mats Wieffer is er niet bij in Deventer, de middenvelder is geblesseerd. Vlak voor de aftrap haakte ook Giménez af, waardoor Ayase Ueda in de basis begint.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Opstelling Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Beelen, Trauner, Háncko; Zerrouki, Timber, Milambo; Minteh, Ueda, Ivanusec.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.