Gewilde PEC-back Ehizibue moet weer kiezen na Duitse aanbieding

Reacties

Kingsley Ehizibue kan zijn carrière vervolgen in de Bundesliga. 1. FC Köln heeft zich officieel voor de rechtsback van PEC Zwolle gemeld.

Gewilde PEC-back Ehizibue moet weer kiezen na Duitse aanbieding

De belangstelling van Köln voor Ehizibue is al een tijdje bekend, maar nu is de club ook echt concreet geworden. PEC Zwolle heeft een fors bod ontvangen en de onderhandelingen bevinden zich in een vergevorderd stadium. Köln werd dit seizoen kampioen in de Tweede Bundesliga en promoveert dus naar het hoogste niveau.

Wanneer beide clubs er definitief uit zijn, is het aan Ehizibue om tot een vergelijk te komen met Köln. Dat een transfer na een akkoord tussen de clubs nog geen uitgemaakte zaak is, bleek in januari. PEC was toen rond met Genoa, maar na een bezoek aan Italië besloot Ehizibue een streep te zetten door de transfer en bij PEC te blijven.

Nu zal moeten blijken of Köln wel in het straatje van de razendsnelle vleugelverdediger past. Bij PEC is Ehizibue een belangrijke kracht op de rechterflank en zijn rushes zijn behalve bij Köln bij meerdere buitenlandse clubs opgevallen. Zijn contract in Zwolle loopt nog een jaar door.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.