Gevreesd FIFA-virus slaat toe bij Barcelona

Reacties

De interlandperiode dreigt voor Barcelona uit te monden tot een desastreuze tijdspanne. Het gevreesde FIFA-virus heeft met Ronald Araújo en Jules Koundé zijn grootste slachtoffers gemaakt.

Gevreesd FIFA-virus slaat toe bij Barcelona
© Pro Shots

Barcelona hield z'n hart vast hoe de uitgevlogen internationals terug zouden keren in de Catalaanse hoofdstad. De vrees voor de gevolgen van het FIFA-virus – blessures oplopen bij de nationale ploegen – werd bewaarheid.

Memphis Depay en Frenkie de Jong kwamen niet ongeschonden uit hun eerste interland van deze periode. De twee Oranje-internationals liepen een hamstringblessure op tegen Polen en zijn voorlopig veroordeeld tot herstel.

Barcelona-trainer Xavi moet vrezen dat hij Ronald Araújo en Jules Koundé langer moet missen dan de twee Nederlanders. Araújo liep een spierblessure op met Uruguay. Na minder dan een minuut was het oefenduel met Iran voor hem voorbij. Mogelijk moet de verdediger worden geopereerd om de problemen te verhelpen. De verwachting is dat hij zeker zes weken niet inzetbaar is voor Barcelona.

Koundé haalde het einde van de wedstrijd van Frankrijk niet. De tegen Oostenrijk opgelopen spierblessure houdt hem mogelijk zeker een maand aan de kant.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.