Geslaagde Panenka bij NAC: 'Vloet moet die van mij maar even nakijken'

Reacties

NAC Breda-middenvelder Boris van Schuppen stal dinsdagavond de show in de strafschoppenreeks tegen VVV-Venlo. De negentienjarige middenvelder nam zijn penalty à la Panenka.

Geslaagde Panenka bij NAC: 'Vloet moet die van mij maar even nakijken'
© Pro Shots
NAC Breda
NAC Breda
ns
1 - 1
VVV-Venlo
VVV-Venlo

Achteraf stond Van Schuppen ESPN met een grote grijns te woord. 'Ik wist al dat ik dit ging doen vanaf het moment dat de trainer zei dat ik als derde ging nemen. Ik had het namelijk afgesproken met een van m'n beste vrienden. Ik zei tegen hem: Bij mijn eerste penalty in het betaald voetbal doe ik een Panenka', vertelde Van Schuppen.

'Een beetje lef hebben hè, dat hoort er ook bij. Ik heb het ook wel vaker gedaan in de jeugd. En nu dus ook in een vol Rat Verlegh Stadion. Toen deed ik het in de competitie tegen Feyenoord Onder-21, zei de trainer tegen me: "En nu een keer in een vol Rat Verlegh." Het was nu niet helemaal vol, maar ik heb het wel gedaan', aldus de trotse Brabander.

Het feit dat Rai Vloet afgelopen zaterdag uitgroeide tot schlemiel bij Heracles Almelo met een mislukte Panenka bracht Van Schuppen niet op andere gedachten. 'Die heb ik gezien, ja. Hij moet die van mij maar even gaan nakijken', lachte de jonge middenvelder, die uiteindelijk met zijn ploeg aan het langste eind trok in de penaltyserie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.