Gerrard fan van Kane, neuroot Courtois kan niet van zijn kin afblijven

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Gerrard fan van Kane, neuroot Courtois kan niet van zijn kin afblijven

'Ik houd van hem als voetballer en van zijn karakter. Ik kijk veel van zijn interviews en heb hem ook een paar keer ontmoet. Hij is een perfect rolmodel en een ambassadeur van het voetbal. Ik heb gehoord dat hij obsessief en onuitputtelijk traint. Ik ben blij dat hij Engels is, ik zou willen dat hij voor Liverpool speelde!'
Steven Gerrard is onder de indruk van Harry Kane. De Liverpool-legende heeft veel respect voor de Tottenham-spits, maar had hem wel liever in een rood shirt gezien. (Sky Sports)

'Franck Ribéry vindt zichzelf nog steeds even goed als Cristiano Ronaldo en Lionel Messi, maar de realiteit is anders'
• Markus Babbel vindt dat Franck Ribéry iets te hoog van te toren blaast. Volgens de 45-jarige Duitser, die zelf jaren voor Bayern München speelde, hoort de Fransman niet meer bij de beste spelers ter wereld. (FourFourTwo)

• Deze keeper uit Tanzania zal vannacht niet bijzonder lekker slapen.

• En deze keeper slaapt alleen goed als hij zijn kin aanraakt tijdens het volkslied. We hebben je door, Thibaut Courtois!

'Zonder concurrentie word je niet beter. We hebben het allebei naar onze zin op het moment en zijn beslissend. Dat is goed voor ons, goed voor de manager en goed voor het team'
Marcus Rashford heeft in de aanval bij Manchester United te maken met stevige concurrentie. Anthony Martial is vanwege zijn vergelijkbare speelstijl de grootste concurrent. Rashford ziet dat echter als een positief punt (Manchester Evening News)

'Laat hem nu eens gewoon op links spelen met zijn goede linkerbeen. Als linkspoot op rechts werkt alleen als je zo extreem goed bent als Arjen Robben. Dat niveau heeft Neres niet. Miljoenen geef je alleen uit voor absolute, directe versterkingen. Dat is Neres niet.'
Tscheu La Ling, voormalig rechtsbuiten van Ajax, is niet erg tevreden over Ajax-aankoop David Neres, zo vertelt hij aan het AD.

'Het is heel triest voor hem en voor ons. Je kon meteen zien dat het een zware blessure was. Michael was in goede vorm en werkt altijd erg hard voor het team. Hopelijk herstelt hij snel.' 
Bastian Schweinsteiger leeft via het clubkanaal van Chicago Fire mee met zijn ploeggenoot Michael de Leeuw. De Nederlandse spits heeft de voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd, waardoor zijn seizoen in Amerika ten einde is.

Xavi is niet te spreken over de politieke crisis in Catalonië. De voormalig middenvelder van Barcelona spreekt dan ook zijn steun uit aan de burgers die willen stemmen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'We zaten in de woonkamer tv te kijken en opeens schudde het gebouw en trilden de ramen. Er was een heel hard vliegtuiggeluid te horen. Mijn vader keek uit het raam en zei in het Surinaams tegen mijn moeder dat er een toestel vlak over onze flat vloog. Voordat we naar de andere kant van de flat konden rennen, hoorden we een harde knal. Toen we uit het raam keken, zagen we alleen maar vuur.'
• Bij Ryan Babel staat de Bijlmerramp, woensdag 25 jaar geleden, nog altijd op het netvlies zo blijkt uit een interview in De Telegraaf. De aanvaller van Besiktas was vijf jaar oud toen het vliegtuig, achter de flat waarin hij woonde, crashte. 

Zlatan Ibrahimovic viert dinsdag zijn 36ste verjaardag. Of beter gezegd: de 36ste verjaardag is vereerd dat Zlatan voor een jaar bij zijn clubje hoort.

Vandaag viert Zlatan Ibrahimovic zijn 36ste verjaardag! #Zlatan #manchesterunited

Een bericht gedeeld door Voetbal International (@voetbalinternational.nl) op

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik word de opvolger van Luis Suárez genoemd'
• De eerste oproep voor het nationale team van Uruguay moet voor Maxi Gómez het startsein worden van een glansrijke interlandcarrière. De aanvaller van Celta de Vigo noemt het een droom om voor zijn land uit te komen en om samen te spelen met Luis Suárez. 'Hij is mijn idool. Ik kijk erg naar hem op. Het is geweldig om te zien hoe hij voetbalt. In Uruguay noemen ze me als zijn opvolger. Ik hoop dat ik dat mag worden.' (El Mundo Deportivo)

• Het had niet veel gescheeld of Rio Ferdinand had zijn tranen de vrije loop gelaten na het winnen van de Champions League met Manchester United in 2008. In de finale werd Chelsea verslagen en als aanvoerder mocht Ferdinand de prijs in ontvangst nemen. 'Ik sprak met Sir Bobby Charlton over de club en hoe het voelt om die beker vast te houden', sprak Ferdinand tegen BT Sport. 'Toen zag ik mijn familie en schoot ik bijna vol. Ik weet nog dat Nemanja Vidic naast me stond en zei: "Rio, niet hier."'

• We willen jullie natuurlijk niet het maandagfilmpje van Patrice Evra onthouden, want die van deze week laat je je gegarandeerd goed voelen!  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.