Gentleman Guardiola prijst scheidsrechter na gestolen goal

Reacties

Pep Guardiola is tevreden over het optreden van Manchester City bij Wolverhampton Wanderers (1-1). De manager wilde niet klagen over het veelbesproken doelpunt van Willy Boly, die hands maakte toen hij Ederson passeerde.

Gentleman Guardiola prijst scheidsrechter na gestolen goal

Bij Sky Sports bleef de Catalaan uiterst diplomatiek toen naar zijn mening over dat moment gevraagd werd. Guardiola: 'Dat gaat mij niets aan, het zijn mijn zaken niet. De Premier League zal beslissen wanneer de VAR geïntroduceerd wordt. Ik wil de scheidsrechter wel een compliment geven voor zijn prestatie. Dat is alles.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na overtuigende optredens tegen Arsenal (0-2 zege) en Huddersfield Town (6-1 overwinning) had Manchester City het tegen de promovendus veel lastiger. En dat werd volgens Guardiola ook afgedwongen door Wolverhampton, dat indruk maakte door compact te verdedigen en vol overgave te counteren. 'Dit is een goed punt. We hebben kansen gehad, maar hun keeper redde goed en we weten hoe goed ze zijn. Ik heb geen klachten. We hadden in de tweede helft vier, vijf of zes mogelijkheden, maar het was lastig. We hebben in ieder geval veel gecreëerd, dat is positief', concludeerde Guardiola.

De schade had nog groter kunnen zijn, besefte Guardiola. De manager was met name tevreden over de veerkracht die zijn ploeg toonde na de goal van Boly: 'De reactie was uitstekend. Ik was zelfs erg verrast hoe goed we opbouwend waren, maar we konden onze kansen niet benutten. Van iedere wedstrijd leren we weer.'

Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers
1 - 1
Manchester City
Manchester City
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.