Genoa haalt twee spelers op aan vooravond van derby

Reacties

Genoa-trainer Gian Piero Gasperini zit wat ruimer in zijn keuzes als hij dinsdagavond aan de Derby della Lanterna begint. In de stadsderby tegen Sampdoria kan hij namelijk al een beroep doen op aanwinsten Suso (22) en Luca Rigoni (31).

Genoa haalt twee spelers op aan vooravond van derby

Het tweetal zette maandag een krabbel onder een contract dat hen naar de voetbalstad Genua haalt. Aanvallende middenvelder Suso wordt voor een halfjaar gehuurd van AC Milan, waar hij enkel in de tweede speelronde van de Serie A speelminuten kreeg. De eveneens centraal georiënteerde middenvelder Rigoni komt over van Palermo, waar hij in tien competitiewedstrijden in het seizoen 2015/16 één keer doel trof.

De twee moeten Genoa over het dode punt heen helpen. De club wacht al sinds eind november op de eerste overwinning in een competitieve wedstrijd. De laatste zege in de Italiaanse competitie dateert van 22 november. Toen werd Sassuolo in eigen huis met 2-1 verslagen. Dinsdagavond komt stadsgenoot Sampdoria op bezoek. Die ploeg bezet de veertiende plaats op de ranglijst, met twintig punten. Dat zijn er vier meer dan Genoa, dat in zeventien speelronden zestien punten verzamelde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.