Genoa beloont voormalig AZ'er met meerjarige verbintenis

Reacties

De toekomst van Albert Gudmundsson ligt in Italië. De voormalig speler van SC Heerenveen, PSV en AZ heeft bij zijn huidige club Genoa een meerjarige verbintenis ondertekend. Het contract van Gudmundsson bij Genoa loopt nu tot de zomer van 2027.

Genoa beloont voormalig AZ'er met meerjarige verbintenis
© Pro Shots

De 26-jarige aanvaller is de laatste tijd goed op dreef in de Serie A. Dit seizoen kwam hij in twaalf competitiewedstrijden in actie voor de blauwrode formatie. Daarin wist de 35-voudig international vijf keer het net van de tegenstander te vinden. In de Coppa Italia, het Italiaanse bekertoernooi, was hij dit seizoen in twee wedstrijden goed voor twee goals en een assist.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gudmundsson maakte in de winterstop van het seizoen 2021/2022 de overstap van Alkmaar naar Genoa. Sindsdien kwam de IJslander tot 64 wedstrijden voor zijn Italiaanse werkgever, waar ook Kevin Strootman en Ridgeciano Haps onder contract staan. Daarin kwam de international tot 22 treffers en zes assists.

Spelersprofiel

A. Guðmundsson


Geboortedatum:
15 juni 1997
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
Reykjavík
Nationaliteit
IJsland
Lengte:
1,77 m
Gewicht:
80 kg
Huidige club:
Genoa
Nationaal team:
IJsland
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.