Geïrriteerde zaakwaarnemer Braithwaite deelt sneer uit aan 'superagent' Mendes

Reacties

Martin Braithwaite blijft bij Barcelona. De geruchten over een aanstaand vertrek van de Deense aanvaller worden rigoureus van tafel geveegd.

Geïrriteerde zaakwaarnemer Braithwaite deelt sneer uit aan 'superagent' Mendes
© Pro Shots

Zijn zaakwaarnemer Hasan Cetinkaya is het wel een beetje zat. 'Het is allemaal onzin, alle verhalen zijn onzin', zegt hij in het Deense BT over de geruchten rond Braithwaite. Steen des aanstoots is dit keer het verhaal in het Catalaanse Sport, dat meldde dat Jorge Mendes bezig is de Deense spits naar Wolverhampton Wanderers te brengen.

De zaakwaarnemer van Braithwaite zet zijn grote vraagtekens bij het verhaal én vooral bij de vermeende rol van zijn Portugese collega, die naast de belangen van onder anderen Cristiano Ronaldo een flinke vinger in de pap heeft bij Wolverhampton Wanderers.

'Mendes heeft niets te maken met Braithwaite. Hij heeft geen speler bij Barcelona, hij heeft spelers bij Wolverhampton. Hij kan zich richten op zijn spelers bij Wolves, dan zorg ik voor mijn spelers bij Barcelona', zegt Cetinkaya. Ook Frenkie de Jong is aangesloten bij zijn kantoor.

Het is sowieso nog de vraag of het tot een vertrek van Braithwaite komt. 'Hij speelt bij de grootste club ter wereld, werkt samen met een van de beste trainers ter wereld', schetst Centinkaya het beeld. 'Vanaf dag één heeft hij alle verwachtingen qua speeltijd en bijdrage overtroffen. Hij is er gelukkig, hij zal doorgaan bij Barcelona.'

Zo moet Barcelona met Memphis en Messi gaan spelen
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.