'Gefrustreerde Forest-eigenaar smijt zijn accreditatie in een voortuin'

Reacties

Het zijn niet de weken van Nottingham Forest. De Tricky Trees begonnen nog aardig aan de Premier League, maar hebben nu vier keer op rij verloren. De meest recente, een dikke 5-0 op het veld van Fulham, was moeilijk te verkroppen voor eigenaar Evangelos Marinakis.

'Gefrustreerde Forest-eigenaar smijt zijn accreditatie in een voortuin'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tenminste, als we het verhaal van een Fulham-supporter op X voor waar mogen aannemen. Dom Manning beweert dat hij de accreditatie (het bewijsje dat persvertegenwoordigers en bestuursleden krijgen als ze bij een wedstrijd arriveren) van Marinakis heeft gevonden in een voortuin van de aanpalende woonwijk rond stadion Craven Cottage. Dat wijst erop dat een gefrustreerde Marinakis snel de benen heeft genomen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De foto werd namelijk al om 21.36 Britse tijd geüpload, tien minuten na het affluiten van de wedstrijd. Het heeft er alle schijn van dat de Griekse miljardair dus direct na het laatste fluitsignaal richting zijn auto is gebeend, onderwijl zijn accreditatie wegsmijtend als symbool voor een avond om snel te vergeten.

Forest-manager Steve Cooper werd bij Match of the Day ondervraagd over zijn toekomst bij de club, Cooper antwoordde dat hij zich daar niet mee bezighield. De meegereisde supporters uit Nottingham lieten hun mening duidelijk horen in West-Londen: zij scandeerden luidkeels de naam van hun manager en willen dus dat hij blijft.

Voor Cooper is het te hopen dat Marinakis niet op dat moment al de benen had genomen, Marinakis moet op zijn beurt vrezen voor een sanctie voor zwerfafval. Aan de andere kant: een envelop van de Londense politie zal zijn dag ook weer niet vergallen: Marinakis is een kleine drie miljard euro waard.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.