Geen straf voor Premier League-grensrechter na elleboog-incident

Reacties

De Engelse bond ziet af van een straf voor Constantine Hatzidakis. De grensrechter was na een vermeende elleboogstoot op non-actief gesteld.

Geen straf voor Premier League-grensrechter na elleboog-incident
© viaplay
Liverpool
Liverpool
2 - 2
Arsenal
Arsenal

De actie van Hatzidakis zorgde afgelopen zondag voor ophef. Had de assistent-scheidsrechter in de rust van het duel Liverpool – Arsenal daadwerkelijk een elleboogstoot uitgedeeld aan het adres van Liverpool-back Andrew Robertson?

Hangende het onderzoek naar het voorval werd Hatzidakis per direct op non-actief gezet. De grensrechter kan nu zijn werk op de Engelse velden hervatten, want de Engelse bond ziet na onderzoek geen reden hem te schorsen. 'We hebben alle bewijzen grondig bestudeerd en we zullen geen verdere actie ondernemen', schrijft de FA.

Hatzidakis heeft deze week gesproken met Robertson over het voorval. 'Het was een open en positief gesprek. Het was niet mijn intentie enig contact met hem te maken, toen ik mijn arm lostrok van hem. Ik heb daarvoor mijn excuses aangeboden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.