Gattuso verklaart wegsturen Lozano: 'Dit sta ik niet toe'

Reacties

Napoli-coach Gennaro Gattuso heeft daags voor de finale van het toernooi om de Coppa Italia uitgelegd waarom hij recordaankoop Hirving Lozano maandag heeft weggestuurd van de training. De oefenmeester stoort zich aan de mentaliteit van de voormalig PSV'er.

Gattuso verklaart wegsturen Lozano: 'Dit sta ik niet toe'
© Pro Shots

Corriere dello Sport meldde dinsdagochtend dat Gattuso bij de training van maandag al snel genoeg had gezien van Lozano (24). Op de persconferentie voor de kraker tegen Juventus van woensdag werd de coach daarnaar gevraagd. 'Elke speler die moe is, er geen zin in heeft of mentaal niet scherp is, kan wat mij betreft in de kleedkamer blijven en de training overslaan', zei Gattuso.

'Iedereen weet dat als je met mij op het veld stapt, je alles moet geven', vervolgde de coach. En dat deed Lozano blijkbaar niet. 'Ik sta het niet toe dat iemand de training verziekt', benadrukte Gattuso.

Lozano is bezig aan een zeer teleurstellend eerste seizoen bij Napoli, waar hij zijn draai nog niet heeft kunnen vinden. Chucky maakte in zestien competitiewedstrijden pas twee goals en komt sinds de komst van Gattuso als hoofdtrainer nauwelijks meer aan spelen toe. Het contract van Lozano loopt nog vier jaar door, maar het is de vraag of hij niet al deze zomer weer vertrekt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.