Gattuso onderuit door fles, Kluivert traint met Gullit

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Gattuso onderuit door fles, Kluivert traint met Gullit

'Ik vroeg hem of ik bij hem moest blijven of naar het EK moest gaan. Hij zei me dat ik naar het EK moest. Ik wilde zijn laatste wens respecteren.'
• Mooie woorden van de Oostenrijkse international György Garics, die donderdag zijn vader verloor. Garics senior verloor de strijd met kanker, maar wilde dat zijn zoon hoe dan ook naar Frankrijk vertrok. (UEFA.com)

'Geniet ervan. Je hebt niets te bewijzen. Jij bent de beste speler daar.'
• Je zou maar een dergelijk sms'je krijgen van je baas voor je aan een werkdag begint. Voor Dimitri Payet is het normaal. De uitblinker in de openingswedstrijd van Frankrijk (2-1 zege op Roemenië) kan op de steun van West Ham United-manager Slaven Bilic rekenen. (The Daily Mail)

• Ook als analyticus moet je in vorm zijn, toch? Patrick Kluivert en Ruud Gullit werken zich in het zweet.

Gennaro Gattuso, de geroutineerde driftkikker, is tegenwoordig trainer van Pisa. Even rustig coachen is er in de krochten van het Italiaanse profvoetbal niet bij. Zeker, niet als promotie naar de Serie B op het spel staat. Pisa won wel, maar Gattuso is niet verlost van kopzorgen.

'Ik wil het Turkse volk om vergiffenis vragen. Ik speelde niet goed vandaag, maar mijn teamgenoten leverden een goed gevecht.'
• Zo doe je dat, als je als grote speler de hoge verwachtingen niet direct waar kunt maken in de openingswedstrijd (1-0 nederlaag tegen Kroatië). Vrijdag krijgt Arda Turan een herkansing, dan nemen de Turken het op tegen Spanje.

• Op het EK komen dromen uit, ook voor spelers! Het Turkse wonderkind Emre Mor bleef na de 1-0 nederlaag tegen Kroatië van zondag geduldig wachten op zijn grote idool Luka Modric en ging vervolgens met hem op de foto.

• Als je haar maar goed zit. Dat is wat Ozan Tufan zondag blijkbaar dacht toen Luka Modric op het punt stond met een verwoestende knal te scoren. In plaats van dat hij een poging ondernam de bal te blokken, legde hij zijn pony goed. Daardoor kon Modric ongehinderd de 1-0 tegen de touwen jagen.

• Geen EK, geen zorgen over in- en uitgaande transfers en al helemaal geen zeurende journalisten aan zijn kop. Louis van Gaal gaat hartstikke lekker!

• Op Twitter was hét moment van Duitsland - Oekraïne (2-0) niet een van de twee goals, maar het down-under-momentje van de Duitse bondscoach Joachim Löw. Awkward!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.