Galatasaray deelt vanwege jubileum beelden van speciale CL-goal Sneijder

Reacties

Galatasaray heeft maandag beelden gedeeld van de goal van Wesley Sneijder op 11 december 2013 in de memorabele Champions League-wedstrijd tegen Juventus. De Nederlander maakte zich mede door die treffer enorm populair bij Cim Bom.

Galatasaray deelt vanwege jubileum beelden van speciale CL-goal Sneijder
© NOS

Galatasaray deelde precies tien jaar na de heldenrol van Sneijder tegen Juventus opnieuw de beelden van zijn doelpunt. Dankzij de goal van de recordinternational van Oranje ging de Turkse club ten koste van de Italianen naar de knock-outfase van de Champions League.

Het duel met Juventus in Istanbul moest uiteindelijk over twee dagen worden afgewerkt vanwege hevige sneeuwval in de Turkse metropool. Na zijn doelpunt werd Sneijder langs de zijlijn nog besprongen door zijn toenmalige ploeggenoot Didier Drogba en lagen ze samen al feestvierend op een hoop sneeuw.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Galatasaray volgde Real Madrid in het seizoen 2013/14 vanuit de groepsfase naar achtste finales, daarin was Chelsea over twee wedstrijden te sterk. Een seizoen eerder kwamen de Turken met Sneijder nog tot de kwartfinales van de Champions League. Toen was Real over twee duels te sterk. Sneijder speelde van 2013 tot 2017 bij Galatasaray en scoorde 45 keer in 175 officiële duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.