Gakpo heeft eerste Premier League-doelpunt van het seizoen te pakken

Reacties

Cody Gakpo heeft zijn eerste Premier League-doelpunt van het seizoen te pakken. De Nederlander maakte zaterdagmiddag de belangrijke gelijkmaker op bezoek bij Wolverhampton Wanderers.

Gakpo heeft eerste Premier League-doelpunt van het seizoen te pakken
© viaplay
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers
1 - 3
Liverpool
Liverpool

Liverpool had het zwaar op Molineux en kwam al vroeg verdiend op achterstand. Hwang Hee-Chan werkte in de zevende minuut de 1-0 binnen na goed voorbereidend werk van Pedro Neto. De thuisploeg kreeg daarna volop mogelijkheden om de score verder uit te breiden.

Dat bleef Liverpool bespaard en vroeg in de tweede helft knokte de ploeg van Jürgen Klopp zich terug. Diogo Jota vond Mohamed Salah, die laag voor gaf richting de tweede paal. Daar prikte Gakpo van dichtbij zijn eerste Premier League-doelpunt van het seizoen binnen. Meteen daarna werden Gakpo en Jota vervangen door Darwin Núñez en Harvey Elliott.

Voor Gakpo was het in totaal zijn achtste doelpunt in 31 optredens voor Liverpool. De 24-jarige aanvaller was afgelopen week ook al tweemaal trefzeker voor het Nederlands elftal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De wedstrijd op Molineux is nog bezig, volg het in de VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.