Fulham valt snel weer terug: 'Manier waarop is teleurstellend'

Reacties

Na Huddersfield Town is ook Fulham officieel gedegradeerd uit de Premier League. Voor manager Scott Parker kwam het dubbel zo hard aan, want Fulham liet zich naar de slachtbank leiden.

Fulham valt snel weer terug: 'Manier waarop is teleurstellend'

Op Vicarage Road werd er met 4-1 verloren van Watford, waardoor nummer zeventien Burnley niet meer te achterhalen is door Fulham. Parker stond nog maar een maand als coach voor de spelersgroep, hij volgde begin maart de ontslagen Claudio Ranieri op. De Italiaan bleek geen wonderdokter en kreeg Fulham niet aan de praat.

'Ik ben uiteraard diep teleurgesteld', reageert Parker na de wedstrijd. 'Dit is een klap voor de club en de fans. We wisten dat dit een zeer zware opgave zou worden. Ik ben vooral teleurgesteld in de manier waarop we deze wedstrijd verloren.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Fulham knokte zich via Ryan Babel nog terug na een 1-0 achterstand, maar in de tweede helft walste Watford over de degradant heen. 'Die tien minuten na de 2-1 waren tekenend voor ons seizoen', kijkt Parker met een grimas terug op de afgelopen maanden. 'We spelen soms goed voetbal, maar aan het einde van de dag sta je waar je nu staat. We zijn het nu verplicht aan onze fans om alles te geven in de laatste wedstrijden, zodat we tenminste nog iets terug kunnen geven aan de supporters.'

Vorig seizoen promoveerde Fulham via de play-offs naar de Premier League, de club had vier seizoenen doorgebracht op het tweede niveau. Na de promotie gaf de formatie uit Londen meer dan honderd miljoen euro uit aan nieuwe spelers, maar dat bleek dus tevergeefs. Everton, AFC Bournemouth, Cardiff City, Wolverhampton Wanderers en Newcastle United zijn voorlopig de laatste tegenstanders van Fulham in de Premier League.

Premier League

Stand Premier League 2018/2019

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
17
Brighton & Hove Albion
38
9
9
20
35-60
-25
36
18
Cardiff City
38
10
4
24
34-69
-35
34
19
Fulham
38
7
5
26
34-81
-47
26
20
Huddersfield Town
38
3
7
28
22-76
-54
16
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.