Frenkie de Jong moet per brancard van het veld en krijgt applaus van Real-fans

Reacties

Frenkie de Jong heeft zondagavond opnieuw een enkelblessure opgelopen. De middenvelder van Barcelona moest in het uitduel met Real Madrid nog voor rust per brancard van het veld.

Frenkie de Jong moet per brancard van het veld en krijgt applaus van Real-fans
Real Madrid
Real Madrid
3 - 2
Barcelona
Barcelona

In de blessuretijd van de eerste helft speelde Federico Valverde de bal te ver voor zich uit. De Uruguayaan probeerde dat te corrigeren en raakte de bal, maar ook De Jong. De middenvelder bleef op het gras liggen en greep meteen naar zijn enkel, die hem eerder dit jaar ook parten speelde.

Ook dit keer zag het er niet goed uit. De Jong probeerde nog zelf van het veld te hinken, maar besloot na een paar passen zich alsnog van het veld te laten vervoeren. Opvallend was dat hem dat applaus van de supporters van Real Madrid opleverde. Pedri kwam vervolgens binnen de lijnen als zijn vervanger.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

EK in zicht
De vraag is hoe ernstig de blessure van de Oranje-international is, want over minder dan twee maanden gaat het EK in Duitsland van start. Nederland opent de eindronde op 16 juni met een wedstrijd tegen Polen. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.