Frenkie de Jong bereikt mooie mijlpaal bij Barcelona

Reacties

Frenkie de Jong speelt donderdagavond zijn tweehonderdste officiële wedstrijd in het shirt van Barcelona. De Oranje-international heeft een basisplaats in de bekerwedstrijd tegen Unionistas CF.

Frenkie de Jong bereikt mooie mijlpaal bij Barcelona
© Pro Shots
Unionistas de Salamanca
Unionistas de Salamanca
1 - 3
Barcelona
Barcelona

De Jong maakte in de zomer van 2019 de overstap van Ajax naar Barcelona en speelde tot dusver 142 wedstrijden in La Liga. Inclusief duels in de Champions League, Europa League, Copa del Rey en de Spaanse Super Cup staat de teller voor De Jong na de donderdagavond op tweehonderd. Hij had eerder dit seizoen deze mijlpaal kunnen bereiken, maar door een enkelblessure stond hij enkele maanden aan de kant.

Tegen derdeklasser Unionistas in de achtste finale van de Copa del Rey kiest trainer Xavi ervoor om veel grote namen op de bank te houden. Zo starten spelers als Pedri, Robert Lewandowski en Ilkay Gündogan niet. Op het middenveld krijgt De Jong gezelschap van Fermín López en Oriol Romeu.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'De naïviteit van Xavi is een belediging voor Frenkie de Jong'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.