Fraser: 'Duidelijk dat we zo niet voor derde plek gaan'

Reacties

Voor ADO Den Haag zit het seizoen er na de 2-1 nederlaag tegen AZ min of meer al op. De ietwat geïrriteerde maar ook trotse trainer Henk Fraser heeft de blik dan ook al op het volgende seizoen.

Fraser: 'Duidelijk dat we zo niet voor derde plek gaan'

'We hebben nu 41 punten. Hopelijk komt daar in de laatste twee wedstrijden van het seizoen nog wat bij, maar wellicht hadden we er voorafgaand aan dit seizoen al voor getekend', zei Fraser voor de camera van FOX Sports, alvast terugblikkend op het seizoen van de huidige nummer elf van de Eredivisie.

'We zijn Michiel Kramer en Mike van Duinen begin dit seizoen kwijtgeraakt en verder is er niet heel veel veranderd, dus het is niet zo raar dat we op deze plaats lijken te gaan eindigen. Ik maak me nu alvast klaar voor de uitdaging van volgend seizoen, wat die ook gaat zijn.' Fraser hoopt wel dat clubeigenaar Hui Wang een realistische doelstelling formeert. 'Als het zo blijft als nu, moet het duidelijk zijn dat we niet voor de derde plek gaan', zei de hoofdcoach, nog in het bezit van een contract tot medio 2017, met een kwinkslag.

Fraser kon niet lachen om de houding van enkele spelers. 'Als je iemand inbrengt om in de spitspositie te gaan spelen en je ziet hem vervolgens de ballen inpassen vanaf het middenveld, word je daar wel moe van. Of als je iemand in wilt brengen en die moet zich nog klaarmaken... Als je dan gaat lopen schreeuwen, zijn ze nog gepikeerd ook! Dat is echt superstorend. Maar we hebben een jonge groep, dus misschien is het een leerproces.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.