Franse interesse voor SC Heerenveen-parel Sahraoui

Reacties

De interesse voor Osame Sahraoui komt op gang. Lille heeft volgens Franse bronnen een bod op de linksbuiten van SC Heerenveen in voorbereiding.

Franse interesse voor SC Heerenveen-parel Sahraoui
© Pro Shots

Lille heeft de afgelopen dagen informatie ingewonnen bij de entourage van Sahraoui en lijkt zich op te maken voor een concreet bod. Wat meer op de achtergrond is er ook sprake van interesse van Olympique Nice en Stade Rennes. Directeur Ferry de Haan van SC Heerenveen laat desgevraagd weten dat zich nog niemand officieel voor Sahraoui gemeld heeft.

Dat er in toenemende mate belangstelling is voor Sahraoui is gezien zijn prestaties bij SC Heerenveen geen verrassing. Sinds de 22-jarige dribbelaar vorig jaar winter overkwam van Valerenga IF geldt hij als een attractie. Zijn contract in Friesland loopt nog tot 2026.

Heerenveen lijkt zich daarmee net als vorig jaar op te mogen maken voor een drukke winterwindow. Voor aanvoerder Sven van Beek bestaat zoals bekend interesse uit Japan, terwijl Serie B-club Como een bod heeft neergelegd op Thom Haye. Zelf hebben de Friezen serieuze interesse in vleugelspits Emil Ceïde van Sassuolo, die moet worden gehuurd.

In de rubriek FC Bankzaken stonden we onlangs stil bij de financiële situatie van SC Heerenveen:

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.