Frank Arnesen keert terug bij PSV

Reacties

Frank Arnesen keert terug bij PSV. Na het vertrek van Hans van Breukelen uit de raad van commissarissen was de club uit Eindhoven op zoek een nieuwe voetbalcommissaris. Die heeft PSV nu gevonden. Arnesen bekleedde de functie al eerder en kan de draad nu weer oppakken.

Frank Arnesen keert terug bij PSV
© Pro Shots

De 67-jarige Deen zat in het seizoen 2017/18 ook al in de rvc van PSV, maar hij vertrok al vrij snel omdat hij nog technisch directeur wilde zijn. Dat was hij achtereenvolgens ook bij eerst Anderlecht en daarna Feyenoord. Hij stond mede aan de basis van de huidige successen van de Rotterdamse club, maar Arnesen moest daar vanwege medische redenen stoppen.

De functie in de rvc bij PSV was vacant omdat er aan de termijn van Hans van Breukelen een einde kwam. De zoektocht naar een nieuwe voetbalcommissaris was nog niet zo eenvoudig. Zowel Guus Hiddink als Boudewijn Zenden bedankte voor de eer en een voordracht van Ronald Waterreus werd niet gesteund.

Arnesen wilde nog wel actief zijn in de voetballerij, maar dan alleen in een rol van commissaris. Met hem voegt PSV veel knowhow, ervaring en een groot netwerk toe aan de organisatie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.