Fraaie solo houdt Van Marwijk van perfecte status af

Reacties

De Verenigde Arabische Emiraten zijn er niet in geslaagd om ook de derde groepswedstrijd in het toernooi om de Arab Cup te winnen. De formatie van bondscoach Bert van Marwijk verloor met miniem verschil van Tunesië, maar plaatste zich wel voor de kwartfinale: 1-0.

Fraaie solo houdt Van Marwijk van perfecte status af
© Pro Shots

De ploeg van Van Marwijk was al zo goed als zeker van de volgende ronde na zeges op Mauritanië (1-0) en Syrië (2-1). Maandag ging het tegen Tunesië al vroeg mis toen Youssef Msakni het op een lopen zetten. De middenvelder slalomde zich voorbij de verdedigers van de Verenigde Arabische Emiraten en omspeelde keeper Khalid Eisa, waarna ploeggenoot Seifeddine Jaziri de bal in het lege doel schoot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Verenigde Arabische Emiraten hadden geen antwoord meer op die treffer en bleven zo steken op zes punten. Tunesië ging er op doelsaldo met de groepswinst vandoor, maar de ploeg van Van Marwijk eindigde wel op de tweede plek doordat Syrië verloor van Mauritanië (1-2). In de kwartfinale wacht vrijdag een confrontatie met Qatar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.