Fraaie reeks FC Kopenhagen duurt voort

De ongeslagen serie van FC Kopenhagen blijft voortduren. De regerend landskampioen boekte een overtuigende 4-1 zege op promovendus Vejle BK en is daardoor al 21 competitieduels op rij zonder nederlaag. De laatste competitienederlaag dateert van 5 november van het vorige jaar.

Zuid-Afrikaans international Subisiso Zuma opende nog binnen het kwartier de score namens FC Kopenhagen. Na de gelijkmaker van Kenneth Knudsen bracht aanvaller Heine Fernandez de thuisploeg met twee treffers op een 3-1 voorsprong. Carsten Fredgaard zorgde elf minuten vóór tijd voor de 4-1 eindstand.

Ook Brøndby IF en Aalborg aB hebben na twee speeldagen nog geen punten verspeeld. Brøndby was met 3-1 te sterk voor AB Kopenhagen en voert op basis van het doelsaldo de ranglijst aan.

Aalborg was op de tweede speeldag met 3-1 te sterk voor Aarhus GF . De onlangs aangetrokken aanvaller Indrek Zelinski was met twee doelpunten de uitblinker bij Aalborg. De Estse international scoorde op de eerste speeldag ook al voor zijn nieuwe werkgever.

Bekijk hier al onze video's