Fraaie goal Madueke levert Engelse beloften uiteindelijk niks op

Noni Madueke heeft nog eens van zich doen spreken. De Engelse aanvaller heeft dinsdag een fraaie goal voor zijn rekening genomen namens de beloften van The Three Lions.

Oekraïne O21
3 - 2
Engeland O21

Bij een 2-0 achterstand in de 'uitwedstrijd' tegen Oekraïne sloeg de ex-speler van PSV halverwege de tweede helft toe. Engeland Onder-21 begon aan een vloeiende aanval, Madueke werd rechts ingespeeld in de zestien. Hij legde de bal een keertje goed en krulde hem daarna fraai in de verre hoek, ver buiten het bereik van de vijandelijke doelman. De Engelsen kwamen in de voorlaatste minuut op 2-2 door Charlie Cresswell.

Het venijn zat hem in de staart: Illya Kvasnytsya was in de vierde minuut van de blessuretijd verantwoordelijk voor het winnende doelpunt in de EK-kwalificatiewedstrijd die werd afgewerkt in het Slowaakse Kosice. Het is een tijd geleden dat we iets van Madueke hebben gezien, die bij Chelsea vooral als invaller aan zijn minuten komt. Vorige week benoemde hij nog een element in zijn spel dat voor verbetering vatbaar is.