Fraai gebaar Heerenveen-spelers aan meegereisde fans

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Fraai gebaar Heerenveen-spelers aan meegereisde fans

'Fantastisch hoe de fans ons vandaag hebben gesteund. We hebben als spelers besloten om de kaartjes van de supporters te betalen.'
• De spelers van SC Heerenveen waren zaterdagavond na de gewonnen wedstrijd tegen Fortuna Sittard (2-4) wel heel blij met de steun van de meegereisde fans. De supporters die de reis van 275 kilometer van Heerenveen naar Sittard hadden gemaakt, hoefden daar uiteindelijk niet voor te betalen, zo vertelde aanvoerder Daniel Høegh tegen FOX Sports.

• De Graafschap won diezelfde avond voor het eerst dit seizoen een uitwedstrijd door PEC Zwolle met liefst 0-3 te verslaan. Trainer Henk de Jong grapte na afloop dat het bier in de spelersbus al een tijdje niet meer te drinken is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Nemanja Vidic brengt wat nuance aan in de lofzang op Virgil van Dijk, die zondag met Liverpool tegenover Vidic' oude werkgever Manchester United staat. De verdedigers van Man United doen momenteel niet veel onder voor Van Dijk, vindt Vidic. 'Van Dijk doet het geweldig. Hij is fysiek sterk, snel en heel aanwezig op het veld. Hij is een topverdediger, maar als ploegen het goed doen krijgt iedereen erkenning', aldus de voormalig aanvoerder van United tegen Goal.com. 'Soms speel je ook goede wedstrijden wanneer het team verliest, maar dat herkennen mensen niet. Als je gaat winnen en de nul houdt, krijg je pas erkenning.'

'Benieuwd hoe uitgeruste Van Dijk zich houdt tegenover Rashford'

• Dat is schrikken voor Marcelo Lopes! De middenvelder van FC Eindhoven kijkt alsof hij water ziet branden wanneer scheidsrechter Freek van Herk de verkeerde kaart trekt...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De rel rondom Mauro Icardi blijft de gemoederen bezig houden in Italië. De Argentijnse spits en zijn vrouw Wanda Nara (tevens zijn zaakwaarnemer) staan op gespannen voet met zijn club Internazionale. Abian Morano, die vroeger de belangen van Icardi behartigde, is de meest recente op het lijstje critici:

'Icardi is zo erg veranderd sinds Wanda in zijn leven is gekomen. Voorheen was hij bescheiden, gefocust en hongerig om te groeien en sterker te worden. Zijn kijk op het leven is veranderd en dat vind ik verkeerd. In alle eerlijkheid ben ik niet verrast door wat er gebeurt. In de korte tijd dat ik moest werken met zijn vrouw, viel die andere houding me onmiddellijk op. Deze verandering in zijnleven kan zijn sportieve toekomst in gevaar brengen. Hij zal Inter zeker verlaten.' (Sport)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.