Fortuna versterkt zich met Alessio Da Cruz

Reacties

Fortuna Sittard heeft Alessio Da Cruz vastgelegd. De Kaapverdiër liet eerder zijn contract bij het Italiaanse Feralpisalò ontbinden, waardoor hij nu transfervrij de overstap kan maken naar Sittard.

Fortuna versterkt zich met Alessio Da Cruz
© Pro Shots

Da Cruz heeft een waslijst aan clubs achter zijn naam staan. Hij speelde in de jeugd voor onder meer Almere City, Ajax en FC Twente. Daarna volgden FC Dordrecht, Novara, Parma, Spezia, Ascoli, Sheffield Wednesday, FC Groningen, Santos Laguna, Vicenza, KV Mechelen, Feralpisalò en nu dus Fortuna Sittard.

De 27-jarige Da Cruz heeft in Limburg een contract getekend tot medio 2025. 'Ik weet dat de club mij al een hele tijd volgt', zei de middenvelder annex aanvaller via de clubkanalen. 'Ik ben blij dat het deze keer concreet is geworden en dat ik een meerjarig contract heb getekend. Ik kan niet wachten om op het veld te staan en te proberen mijn positie veilig te stellen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na Kristoffer Peterson, Jayden Braaf, Justin Lonwijk en het terughalen van de verhuurde Michael Verrips is Da Cruz de vijfde winterversterking voor Fortuna Sittard.

Spelersprofiel

Alessio da Cruz


Geboortedatum:
18 januari 1997
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Almere
Nationaliteit
Kaapverdische Eilanden
Lengte:
1,84 m
Gewicht:
74 kg
Huidige club:
Fortuna Sittard
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.