Fortuna Sittard en Noslin bedanken voor aanbieding FC Utrecht

Reacties

Fortuna Sittard heeft een bod van FC Utrecht op Tijjani Noslin afgeslagen. Het bedrag dat de Domstedelingen over hadden voor de 24-jarige aanvaller lag ver onder de waarde die zijn huidige club hem toekent.

Fortuna Sittard en Noslin bedanken voor aanbieding FC Utrecht
© Pro Shots

Daarbij zou ook Noslin zelf op dit moment geen transfer ambiëren naar FC Utrecht, dat drie plekken onder Fortuna op de ranglijst staat. Bovendien weet de Amsterdammer zich serieus gevolgd door clubs uit grotere competities.

Afgelopen zomer probeerde Millwall hem aan te trekken, maar een bod van één miljoen euro kon de leiding in Sittard niet bekoren. 'Ik wilde de stap eigenlijk zetten, maar in goed overleg met Fortuna heb ik toch besloten te blijven', zei Noslin, twee jaar eerder nog amateurvoetballer bij het Utrechtse DHSC, daarover tegen VI. 'Dat Fortuna een bod heeft afgeslagen, zie ik ook als een compliment. In twee jaar tijd van nul euro naar een miljoen, dat is bijzonder. Ik moet gewoon doorgaan en mijn kopje erbij houden. Wie weet worden dan over een tijdje dubbele cijfers voor me geboden.'

Van een nieuwe poging van Millwall is vooralsnog geen sprake. Andere clubs hebben de afgelopen tijd wel naar hem geïnformeerd, onder meer vanuit één van de vijf grootste competities van Europa.

Fortuna kan transferinkomsten goed gebruiken. De club ziet doelman Ivor Pandur naar alle waarschijnlijkheid snel vertrekken naar Hull City en sluit een tweede spelersverkoop deze transferperiode niet uit.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.