Flinke klap voor Spurs en Bergwijn door wegvallen Son

Reacties

Tottenham Hotspur moet Heung-Min Son enkele weken missen. De aanvaller heeft een breuk in zijn rechterarm opgelopen bij de competitiewedstrijd tegen Aston Villa.

Flinke klap voor Spurs en Bergwijn door wegvallen Son
© Pro Shots

Opvallend was dat Son het Premier League-duel zondag wel uitspeelde. Sterker, hij werd in de slotfase met zijn tweede goal van de wedstrijd de matchwinner. Toen was het al misgegaan voor Son. Bij een scan maandag is een breuk aan het licht gekomen en een operatie is noodzakelijk om het probleem te verhelpen.

Voor Tottenham is de blessure van Son extra vervelend omdat Harry Kane ook al geblesseerd is. Zo zijn er weinig opties meer over voor José Mourinho. Een zoektocht naar een nieuwe spits die Kane zou kunnen vervangen mislukte al in de voorbije transferperiode. Mogelijk dat Steven Bergwijn nu van positie moet wisselen. De winteraankoop speelde in zijn eerste twee duels vanaf links, met Lucas Moura en Son in een centralere rol. Bergwijn floreerde in die samenstelling. Hoe dan ook moet de aanvalslinie met Bergwijn, Moura, Son en Dele Alli als creatief viertal nu op de schop.

Voor Tottenham breekt een belangrijke fase in het seizoen aan. Woensdag wacht de eerste wedstrijd tegen RB Leipzig in de achtste finale van de Champions League en komend weekend volgt in de Premier League het lastige uitduel met concurrent Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.