Flick flirt met Götze: PSV'er weer in beeld bij Duitsland

Reacties

PSV'er Mario Götze mag hopen op een rentree bij Die Mannschaft. Dat heeft trainer Hansi Flick laten weten tijdens zijn officiële presentatie als bondscoach van Duitsland.

Flick flirt met Götze: PSV'er weer in beeld bij Duitsland

Flick staat voor zijn eerste interlandcyclus als keuzeheer van de Duitsers en geeft aan de ontwikkelingen van Götze bij PSV scherp in de gaten te houden. 'Götze is weer op de rails in Eindhoven', merkte Flick op tijdens de persconferentie. 'Hij maakt doelpunten en is weer belangrijk voor het team.'

Götze maakt bij PSV de eerste weken van het nieuwe seizoen furore als nummer 10 achter spits Eran Zahavi. Zo was de voormalig wereldkampioen trefzeker in de Champions League-ontmoetingen met Galatasaray en FC Midtjylland en het duel met Ajax om de Johan Cruijff Schaal.

Flick gaf aan niemand bij voorbaat te willen uitsluiten. Zijn voorganger Joachim Löw kreeg de nodige kritiek te verwerken door Thomas Müller, Mats Hummels en Jérôme Boateng lange tijd links te laten liggen. 'Ik wil de beste spelers bij me hebben, dat heb ik gezegd. Als ze dat kunnen brengen, maken ze zeker deel uit van het team.'

Götze droeg in november 2017 voor het laatst het shirt van de nationale ploeg. In het vriendschappelijke duel met Frankrijk kwam hij een half uur voor tijd binnen de lijnen. De spelmaker speelde tot op heden 63 interlands namens Duitsland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.