Flekken wordt verdedigd na grote, dure blunder

Reacties

Freiburg-aanvaller Michael Gregoritsch heeft het na de nederlaag tegen Borussia Dortmund opgenomen voor Mark Flekken. De Oostenrijker kon echter niet anders dan toegeven dat de fout van de Nederlandse goalie een grote impact had.

Flekken wordt verdedigd na grote, dure blunder
© Pro Shots
SC Freiburg
SC Freiburg
1 - 3
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Freiburg leidde vrijdagavond tot een kwartier voor tijd verrassend tegen Borussia Dortmund. Bij een afstandsknal van BVB-talent Jamie Bynoe-Gittens ging het mis. Flekken schatte het schot verkeerd in en in plaats van de bal te klemmen, zag hij de bal via zijn vingertoppen in het doel eindigen. 'Ja, ik denk het wel', gaf Gregoritsch in gesprek met DAZN toe dat de goal de wedstrijd op zijn kop zette.

In de slotfase liep Dortmund nog uit naar een 1-3 overwinning. 'Dortmund drong ons in de wedstrijd in fases wel terug, maar we stonden goed en ik kan me geen echte kans voor ze herinneren. Dan krijg je zo'n goal tegen en dan ben je wel even van slag natuurlijk', aldus de 28-jarige aanvaller.

Gregoritsch speelt pas sinds dit seizoen voor Freiburg, maar heeft al voldoende knappe reddingen van zijn keeper gezien om niet te twijfelen aan de kwaliteiten van de doelman. 'Natuurlijk is het zuur. Normaal overkomt Flekki zoiets niet. Maar we nemen hem het niet kwalijk. Hij heeft zoveel goede ballen gepakt, ook in de korte periode dat ik hier ben', zei hij collegiaal.

Freiburg won in de eerste speelronde nog zeer overtuigend met 0-4 bij FC Augsburg. Volgend weekend wacht een uitwedstrijd tegen VfB Stuttgart.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.