Fledderus haalt bezem door Heracles-selectie

Reacties

Heracles Almelo neemt na dit seizoen afscheid van aanvoerder Bram Castro. Het contract van de ervaren doelman wordt niet verlengd. Datzelfde geldt voor zes andere selectiespelers.

Fledderus haalt bezem door Heracles-selectie

Gor Agbaljan, Renze Fij, Kai Huisman, Daryl van Mieghem (nu verhuurd aan De Graafschap) en Jaroslav Navratil krijgen geen nieuw contract bij de club uit Almelo, terwijl de optie op een extra jaar in de verbintenis van Roland Baas niet wordt gelicht. De 22-jarige verdediger brak dit seizoen door als linksachter, maar moet toch vertrekken komende zomer.

'We zijn deze spelers dankbaar voor hun inzet voor onze club. We wensen hen veel succes in hun verdere carrière', vertelt technisch manager Mark-Jan Fledderus op de clubsite van de Almeloërs, waar ook Zeki Erkilinc en Paul Gladon komende zomer vertrekken. Hun huurperiode loopt dan af.

Met Castro neemt Heracles afscheid van één van zijn dragende spelers. De 35-jarige doelman speelde sinds 2014 voor Heracles en kwam sindsdien tot 121 officiële wedstrijden. Afgelopen zomer leek hij op weg naar AA Gent, maar die transfer ketste op opmerkelijke wijze af.

Op 15 maart stelde Heracles Frank Wormuth aan als nieuwe trainer voor komend seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.