Flamboyante WK-ster uit 1998 aast op presidentschap Paraguay

Reacties
Flamboyante WK-ster uit 1998 aast op presidentschap Paraguay
© Imago
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Wie de naam van José Luis Chilavert voorbij ziet komen, zal ongetwijfeld denken aan het WK in 1998. De doelman was een smaakmaker in Frankrijk. Inmiddels ambieert de Paraguayaan een totaal andere carrière.

Via zijn sociale kanalen heeft Chilavert aangekondigd zich kandidaat te stellen voor de naderende presidentsverkiezingen. 'Na te hebben nagedacht voelde ik me verantwoordelijk om te bouwen aan een beter land. Daarom besluit ik me verkiesbaar te stellen als president.'

Chilavert richtte direct een website op met al zijn beleidsplannen. Zo streeft hij naar een andere manier van onderwijs geven en wil hij zaken als infrastructuur en welzijn drastisch verbeteren. Voorlopig staat hij echter vooral nog bekend als de eerste doelman die een vrije trap op durfde te eisen op een wereldkampioenschap voetbal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.