'Fitte' Avdic reist met Heracles mee naar Groningen

Reacties

Heracles Almelo-trainer Jan de Jonge is content met aanwinst Denni Avdic, die zondagmiddag zijn debuut kan maken in het uitduel met FC Groningen.

'Fitte' Avdic reist met Heracles mee naar Groningen

Heracles nam Avdic vrijdag op huurbasis over van AZ, uitgerekend de ploeg waarvan het in het openingsduel van de competitie vorige week nog verloor: 0-3. De Jonge is dan ook tevreden met de aanvallende impuls. 'Hij heeft vandaag (vrijdag, red.) meegetraind en maakt een fitte indruk. We zijn blij met hem.' Of Avdic ook daadwerkelijk gaat spelen, wilde De Jonge niet zeggen.

Wel wilde hij vooruitblikken op het uitduel met FC Groningen. 'We willen zondag voortborduren op de goede dingen uit de wedstrijd tegen AZ. We zullen het niet gemakkelijk krijgen in De Euroborg. Mede op basis van een enorme wilskracht sleepte FC Groningen een 2-3 overwinning uit het vuur in Deventer. Ze hebben veel snelheid en goede spelers voorin als Jarchinio Antonia, Danny Hoesen en Nick van der Velden.'

FC Groningen
Bij datzelfde FC Groningen moeten ze het de komende tijd doen zonder verdediger Lorenzo Burnet. Hij kampt al een tijdje met heupklachten en wordt daar binnenkort aan geopereerd. Ook Hilal Ben Moussa, Henk Bos en Nick Bakker zijn nog niet inzetbaar voor trainer Erwin van de Looi.

'Ik ben geen dokter, maar wat ik heb begrepen, is het geen heel gecompliceerde ingreep', reageerde de oefenmeester op de operatie van zijn linksback. 'Het herstel na een operatie heeft echter altijd tijd nodig, dus zijn we Lorenzo wel even kwijt. Hoelang dat precies wordt, gaan we zien.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.