Fischer op weg naar de uitgang bij Antwerp van Van Bommel

Reacties

Voor Viktor Fischer lijkt het einde van zijn Belgische avontuur te naderen. Zweedse bronnen melden nadrukkelijk dat AIK Solna druk bezig is met de komst van de bankzitter van Antwerp FC.

Fischer op weg naar de uitgang bij Antwerp van Van Bommel
© Pro Shots

Fischer (28) maakte in de zomer van 2021 de overstap van FC Kopenhagen naar Antwerp, maar komt onder Mark van Bommel niet bijster veel aan spelen toe. Ook voor de thuiswedstrijd tegen Standard Luik, die zondagmiddag 13.30 uur begint, zit de voormalig Ajacied weer op de bank. Deze week werd bovendien bekend dat Antwerp druk bezig is met de komst van Gyrano Kerk.

Het ziet ernaar uit dat Fischer in de kleedkamer ruimte gaat maken voor de Nederlander. Technisch directeur Manuel Lindberg van AIK liet na de training van zaterdag weten dat hij dicht bij het aantrekken van een 28-jarige aanvaller is. Lindberg wilde daarbij geen naam noemen, maar Sportsbladet weet zeker dat het om Fischer gaat.

Fischer begon vorig seizoen nog als basisspeler bij Antwerp, maar miste de gehele tweede seizoenshelft vanwege een enkeloperatie. Ook dit seizoen heeft de Deen met verschillende pijntjes te maken gehad. Inmiddels is hij fit, maar Van Bommel lijkt de linksbuiten niet echt nodig te hebben. De Nederlandse trainer gunde Fischer dit seizoen pas zes korte invalbeurten in de competitie.

Na Ajax, Middlesbrough, FSV Mainz 05, FC Kopenhagen en Antwerp kan AIK Solna de zesde werkgever worden van Fischer in zijn carrière. In Zweden wordt er momenteel niet gevoetbald: het nieuwe seizoen in de Allsvenskan begint in het eerste weekend van april. Vorig seizoen eindigde AIK Solna als vijfde.

Spelersprofiel

V. Fischer


Geboortedatum:
9 juni 1994
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Aarhus
Nationaliteit
Denemarken
Lengte:
1,81 m
Gewicht:
73 kg
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.