FIFA 20-elftal van het jaar kleurt Oranje dankzij uitblinkend trio

Reacties

Het blijft maar complimenten regenen voor de Nederlandse voetballers die een grandioos 2019 hebben beleefd. EA Sports heeft Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong opgenomen in het FIFA 20 Team of the Year.

FIFA 20-elftal van het jaar kleurt Oranje dankzij uitblinkend trio
© Pro Shots

EA Sports (de ontwikkelaar en uitgever van de enorm populaire videogame FIFA) formeert ieder kalenderjaar een elftal van spelers die grote indruk hebben gemaakt. Daarin is nu dus plek voor drie Nederlanders, waarmee onder meer de uitstekende prestaties van Oranje en Ajax extra worden belicht.

Van Dijk en De Ligt vormen samen het hart van de defensie, terwijl de rest van de verdediging bestaat uit andere spelers van Liverpool: keeper Alisson Becker en backs Trent Alexander-Arnold en Andrew Robertson. Op het middenveld wordt De Jong geflankeerd door Kevin De Bruyne en N'Golo Kanté, terwijl de voorhoede bestaat uit Kylian Mbappé, Sadio Mané en Lionel Messi.

Virgil van Dijk en EA Sports maakte de uitverkiezing van de Oranje-captain bekend via social media. Bekijk hieronder de geweldige video:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.