Feyenoord voor het eerst dit seizoen zonder Wieffer

Reacties

Feyenoord treedt zaterdagavond zonder de zieke Mats Wieffer aan tegen RKC Waalwijk. Daardoor verhuist Calvin Stengs naar het middenveld en keert Luka Ivanusec terug in de basiself.

Feyenoord voor het eerst dit seizoen zonder Wieffer
© Pro Shots
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
1 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Ivanusec is terug van een enkelblessure en deed vorige week, bij de 2-1 nederlaag tegen FC Twente, als invaller al een helft mee bij Feyenoord. Nu mag de Kroaat het weer vanaf het begin laten zien. Igor Paixao verhuist naar rechts en Stengs gaat weer op 10 spelen. Achter Stengs vormen Ramiz Zerrouki en Quinten Timber een koppeltje.

Wieffer is er in Waalwijk niet bij. De middenvelder, die dit seizoen nog bij alle wedstrijden van Feyenoord in de basis stond, is ziek en zit daarom niet bij de wedstrijdselectie. Yankuba Minteh en Gernot Trauner ontbreken door blessureleed. 

Voor Feyenoord betekent de uitwedstrijd tegen RKC de generale repetitie voor de vierde Champions League-wedstrijd van dit seizoen, dinsdag tegen Lazio (uit).

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Zerrouki, Timber, Stengs; Paixao, Giménez, Ivanusec.

Volg RKC-Feyenoord via VI Live: 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.