Feyenoord voegt Spaanse EL-deelnemer toe aan oefenprogramma

Reacties

Feyenoord heeft een duel met Villarreal toegevoegd aan het oefenprogramma. De Europa League-deelnemer eindige vorig seizoen als vijfde in La Liga en is op donderdag 27 juli de tegenstander in De Kuip.

Feyenoord voegt Spaanse EL-deelnemer toe aan oefenprogramma

Op donderdag 27 juli om 19.00 uur speelt Feyenoord een voorbereidingswedstrijd tegen Villarreal. De kaartverkoop voor het duel start op donderdag 6 juli om 15.00 uur. Villarreal is de vijfde club die Feyenoord heeft weten te strikken als oefentegenstander.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De oefencampagne van de kampioen van Nederland start op zaterdag 8 juli tegen promovendus PEC Zwolle. Vier dagen later volgt een wedstrijd tegen Club Brugge, om op zaterdag 15 juli tegen Union Sint-Gillis te spelen. Alle drie de duels worden afgewerkt op het terrein van de Barendrechtse amateurvereniging VV Smitshoek.

Op zondag 16 juli is de open dag van Feyenoord en de dag daarna vertrekken de Rotterdammers op trainingskamp naar Oostenrijk. Dat trainingskamp duurt tot zaterdag 22 juli. De oefentegenstanders in die week volgen nog. Wel staat op 30 juli een oefenwedstrijd tegen Benfica op het programma. Dat betekent een weerzien met Orkun Kökçü en Fredrik Aursnes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.