Feyenoord vindt opvolger Van Persie in eigen gelederen

Reacties

Feyenoord heeft maandagavond de trainersindeling van de eigen Academy gepubliceerd. Zo is bekend geworden dat Dennis te Braak de opvolger is van de naar SC Heerenveen vertrokken Robin van Persie.

Feyenoord vindt opvolger Van Persie in eigen gelederen
© Pro Shots

Te Braak kwam als speler uit voor clubs als De Graafschap, VVV-Venlo en Heracles Almelo en werd in 2008 jeugdtrainer. In 2018 kwam hij in die rol al eens bij Feyenoord terecht, na twee jaar maakte hij een uitstapje als hoofd jeugdopleiding van NEC. Vorig jaar keerde Te Braak terug in Rotterdam-Zuid als assistent-coach bij de beloften, vanaf volgend seizoen krijgt hij dus de touwtjes in handen van Feyenoord Onder-19.

Van Persie was dit seizoen trainer van Feyenoord Onder-18, maar die leeftijdscategorie wordt na een besluit van de KNVB opgeheven. Bij Feyenoord Onder-19 krijgt Te Braak assistentie van Ulrich van Gobbel en Ibrahim Afellay. De Feyenoord-beloften worden komend seizoen geleid door Pascal Bosschaart, zoals Feyenoord al bekendmaakte. Hij krijgt Davey van den Berg en Arnold Scholten als assistent-trainers.

Feyenoord maakte ook bekend dat oud-voetballer Marko Vejinovic, onlangs gestopt als speler bij Heracles Almelo, bij Feyenoord Onder-16 zijn eerste stappen gaat zetten op trainersgebied. Hij wordt assistent van Jimmy Lucassen. Erik van der Ven, voormalig coach van FC Den Bosch, wordt trainer van Feyenoord Onder-17.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.