Feyenoord versterkt aanval met talentvolle Senegalees

Reacties

Feyenoord heeft Aliou Baldé binnen. De achttienjarige aanvaller heeft in Rotterdam een contract tot de zomer van 2025 getekend.

Feyenoord versterkt aanval met talentvolle Senegalees
© Pro Shots

'Het feit dat hij bij ons zijn handtekening zet spreekt boekdelen', reageert technisch directeur Frank Arnesen op de clubwebsite. 'Hij heeft vertrouwen in onze plannen met hem, net als dat wij vertrouwen hebben in zijn kunnen. Hij is een zeer talentvolle jongen, die bij ons al een tijd op de radar staat.’

Baldé is een snelle rechtsbuiten, die ook aan de linkerkant kan spelen. De kleine Senegalees komt over van Diambars de Saly Dourbel uit zijn geboorteland. Baldé is jeugdinternational van Senegal Onder-17. Met die ploeg nam hij eind 2019 ook deel aan het WK Onder-17 in Brazilië.

Daar nam Baldé het onder meer op tegen Oranje, in de groespwedstrijd was hij als invaller trefzeker. Hij liet de defensie van de Nederlanders zijn hielen zien met zijn indrukwekkende snelheid. Eerder in het toernooi scoorde hij ook al tegen de leeftijdsgenoten van de Verenigde Staten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Feyenoord moet er de pleuris in hebben dat het zichzelf niet beloont'
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.