Feyenoord verkoopt Baldé en bezorgt FC Dordrecht nieuwe huurling

Reacties

Feyenoord heeft Aliou Baldé verkocht aan FC Lausanne-Sport, dat uitkomt op het tweede niveau van Zwitserland. De twintigjarige aanvaller werd dit seizoen verhuurd aan FC Dordrecht, maar aan die uitleenbeurt komt dus een einde.

Feyenoord verkoopt Baldé en bezorgt FC Dordrecht nieuwe huurling
© Pro Shots

Baldé werd in januari 2021 overgenomen van Diambars uit zijn thuisland Senegal en kwam tot vier invalbeurten in de Eredivisie en één in de Conference League. Op huurbasis bij Dordrecht is hij dit seizoen een stuk succesvoller, met acht doelpunten in vijftien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Voor Dordrecht is het plotselinge vertrek van Baldé dan ook een domper. De huidige nummer zeventien van de Keuken Kampioen Divisie krijgt echter wel de beschikking over een andere huurling van Feyenoord: de twintigjarige middenvelder Tidjany Touré maakt het seizoen af bij de provinciegenoot.

Feyenoord schrijft dat het Dordrecht 'erkentelijk is voor het constructieve meewerken aan de transfer van Baldé' en wenst de aanvaller zelf 'alle succes' toe bij zijn nieuwe club. Lausanne-Sport staat momenteel vierde in de tweede divisie van Zwitserland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volg alle transferontwikkelingen tijdens Deadline Day in Nederland in ons liveblog:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.