'Feyenoord strijdt met Brugge om dure Noorse middenvelder'

Reacties

Feyenoord en Club Brugge strijden om de handtekening van de Noorse middenvelder Hugo Vetlesen, meldt Het Laatste Nieuws. De Rotterdammers ontkennen echter al een mondeling akkoord te hebben bereikt met de speler van FK Bodø/Glimt, zoals het gemeld wordt in België.

'Feyenoord strijdt met Brugge om dure Noorse middenvelder'
© Pro Shots

Volgens het Belgische medium heeft Feyenoord Vetlesen al langer op de radar staan. Zo zou de kampioen van Nederland afgelopen winter al een bod van vijf miljoen euro hebben gedaan op de Noor, maar dat bod werd toen van tafel geveegd door Bodø/Glimt. Naar verluidt wil de Noorse club zesenhalf miljoen euro zien voor de middenvelder, die nog een contract heeft tot medio 2025.

Als Club Brugge en Feyenoord beide bereid zijn om dat bedrag op tafel te leggen, moet Vetlesen een keuze maken tussen die twee clubs. Hij heeft al een verleden in België, want Vetlesen werd in 1999 geboren in Braine L'Alleud, waar hij samenwoonde met zijn Franse moeder en Noorse vader. Op zijn vierde verhuisde hij naar Noorwegen.

Vetlesen is 23 jaar oud en maakt de laatste jaren veel indruk in de Noorse competitie. Voor zijn 21ste had hij al meer dan honderd wedstrijden op het hoogste niveau van Noorwegen in de benen. Via Stabaek kwam hij bij Bodø/Glimt terecht, waar hij vorig seizoen goed was voor zestien treffers en zeven assists in 29 duels. In november maakte Vetlesen ook zijn debuut voor de nationale ploeg van Noorwegen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.