Feyenoord-selectie gevaccineerd tegen het coronavirus

Reacties

Bijna alle spelers en stafleden van Feyenoord hebben hun eerste coronaprik gehaald. Dat meldt de Rotterdamse club via de officiële kanalen.

Feyenoord-selectie gevaccineerd tegen het coronavirus
© Pro Shots

Maandag trainde de ploeg voor het eerst onder de nieuwe trainer Arne Slot, dinsdag werd de volgende aanwinst gepresenteerd, waarna spelers en trainers richting de Van Nelle-fabriek in Rotterdam togen. 'Vrijwel de gehele selectie en staf ging langs bij de priklocatie van de GGD', zo meldt de club. Meerdere spelers ontbraken omdat zij al gevaccineerd waren en/of omdat zij interlandverplichtingen hadden of hebben.

Wie er wel bij was, was captain Leroy Fer. 'Mijn vader heeft het al gedaan, en ik wil ook gewoon gevaccineerd zijn. We hopen snel weer in een volle Kuip te spelen. Het is daarom goed dat de meeste mensen, ook wij, nu gevaccineerd kunnen worden en dat de besmettingen omlaag gaan', zo sprak hij op de clubwebsite. 'Het ging heel snel: even zitten, prikje en vijftien minuten gewacht in de wachtkamer. Goed gedaan, allemaal', aldus Fer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.