Feyenoord-opponent hard onderuit, Rijeka ontvangt AZ met vertrouwen

Wolfsberger AC, donderdag de tegenstander van Feyenoord in de Europa League, heeft geen vertrouwen getankt in aanloop naar de ontknoping van Groep K in het Europese toernooi. Op bezoek bij Wattens werd met liefst 4-1 verloren. NK Rijeka, tegenstander van AZ, won wél.

Wattens
Wattens
4 - 1
Wolfsberger AC

Al bij rust stond het 2-0 voor Wattens, waarna Wolfsberger AC vier wissels doorvoerde in de rust. Dat leidde wel tot de gewenste 2-1 van Dejan Joveljic, maar uiteindelijke stapte de Feyenoord-opponent met een ruime nederlaag van het veld: 4-1. Namens Wattens maakte Renny Smith de 4-1. Hij was afgelopen twee seizoenen actief voor FC Dordrecht.

Wolfsberger AC, waar Luka Lochoshvili zes minuten voor tijd nog rood kreeg, en Feyenoord strijden donderdag om de tweede plek in Groep K. Daarin is Dinamo Zagreb al verzekerd van de eerste plek. Wolfsberger AC verdedigt een voorsprong van twee punten op de Rotterdammers, die dus moeten winnen in Oostenrijk.