Feyenoord opent jacht op PEC-uitblinker Van den Belt

Reacties

Thomas van den Belt is mogelijk bezig aan zijn laatste dagen als speler van PEC Zwolle. In Overijssel zijn serieuze biedingen binnen gekomen voor de 21-jarige middenvelder. Waar eerst de clubs uit de vaderlandse subtop hun interesse kenbaar maakten, wil nu Feyenoord doorpakken. Zelf ziet Van den Belt een transfer wel zitten, bevestigt hij aan VI.

Feyenoord opent jacht op PEC-uitblinker Van den Belt
© Pro Shots

‘Er is inderdaad interesse voor mij en dat is een club waar ik ook heel graag naartoe wil', vertelt Van den Belt. Naar verluidt is Feyenoord er alles aan gelegen de beste speler van de Keuken Kampioen Divisie nog deze window naar Rotterdam te halen. Er zou zelfs al een bod zijn uitgebracht. PEC wil Van den Belt graag behouden met het oog op promotie naar de Eredivisie. Toch is er een goede reden om de middenvelder nu al te laten vertrekken. Het verhaal gaat dat hij voor deze zomer een gelimiteerde transfersom in zijn contract heeft staan. Willen de Zwollenaren, die er financieel niet florissant voor staan, cashen dan moet het nu gebeuren. Vanuit Overijssel was niemand bereikbaar voor commentaar.

Van den Belt zelf wil tegenover VI wel ingaan op de toenemende interesse. Al laat hij nog in het midden of het om Feyenoord gaat. Hij staat welwillend tegenover een winters vertrek.

‘Er is inderdaad interesse voor mij en dat is een club waar ik ook heel graag naartoe wil. Deze club wil me sowieso deze zomer halen maar ook wel per direct. Ik heb afgelopen zomer verlengd bij PEC omdat ik heel graag wilde promoveren met PEC om daarna de volgende stap te zetten. We hebben daar ook goeie afspraken over gemaakt met PEC. Alles loopt mooi volgens plan dus dat is voor zowel PEC als mij super. Maar deze kans is dusdanig mooi dat ik het serieus moet overwegen.’

‘Voor PEC kan het financieel interessant zijn om me nu al te verkopen, ik zou dat wel willen in dit geval. Maar het is uiteraard aan PEC. Ik ga niet raar doen als PEC ervoor kiest om het seizoen af te maken. Ik moet dat afwachten.’

Lees hier meer over de belangstelling van Feyenoord voor Thomas van den Belt:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.