Feyenoord onthult eerste oefenpartners voor het nieuwe seizoen

Reacties

Feyenoord heeft het programma van de voorbereiding op het nieuwe seizoen naar buiten gebracht. De winnaar van de KNVB Beker belegt traditiegetrouw een trainingskamp in Oostenrijk en oefent tegen onder meer Benfica en Cercle Brugge.

Feyenoord onthult eerste oefenpartners voor het nieuwe seizoen
© Pro Shots

Twee dagen geleden sloot Feyenoord het seizoen 2023/24 af, maar de blik gaat nu alweer op wat er komen gaat. Zonder de naar Liverpool vertrokken Arne Slot beginnen de Rotterdammers begin juli - zonder een exacte datum te communiceren - aan het nieuwe seizoen. Op 6 juli staat de eerste oefenwedstrijd op het programma, met als tegenstander FC Dordrecht. Daarna wacht Cercle Brugge op 14 juli.

Ruim een week na de oefenwedstrijd met de Belgen vertrekt Feyenoord op trainingskamp naar Oostenrijk, van 22 juli tot 27 juli. Tijdens deze trainingsweek wordt ook een oefenduel gespeeld met een nog onbekende tegenstander. De Stadionclub vliegt vanuit Oostenrijk door naar Portugal, waar de Eusebio Cup op het spel staat. De strijd om die trofee wordt in één wedstrijd met Benfica gestreden.

Een week later staat de eerste officiële wedstrijd van het seizoen op het programma. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal neemt Feyenoord het net als vorig seizoen op tegen PSV. Het verschil zit hem in het strijdtoneel, aangezien dat nu niet De Kuip maar het Philips Stadion is.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.