Feyenoord Onder-19 pakt in extremis ticket voor achtste finales Youth League

Reacties

Feyenoord Onder-19 heeft zich na een veelbewogen duel in Slowakije geplaatst voor de achtste finales van de UEFA Youth League. De Rotterdammers wonnen dankzij een doelpunt in de extra tijd met 2-3 van FC Nitra.

Feyenoord Onder-19 pakt in extremis ticket voor achtste finales Youth League

Feyenoord Onder-19 eindigde in de groepsfase als tweede in een poule met Manchester City, Napoli en Shakhtar Donetsk en plaatste zich daarom voor de play-offs. Daarin was Nitra dinsdagmiddag de tegenstander. De beloften van Feyenoord traden in Slowakije aan zonder Tyrell Malacia en Dylan Vente, die gaandeweg het seizoen de overstap maakten naar de A-selectie.

Feyenoord begon voortvarend en kwam via Orkun Kökcü op voorsprong. Het antwoord van de thuisploeg kwam via Marek Fábry, die in het laatste kwartier voor rust twee keer toesloeg: 2-1. Na de hervatting nam Feyenoord het initiatief weer over en liet Kökcü de gelijkmaker aantekenen. Wouter Burger zorgde in de extra tijd voor een vreugdeexplosie bij de mannen van trainer Cor Adriaanse met zijn winnende treffer.

Feyenoord Onder-19 hoort nu bij de laatste zestien van de Youth League, de leeftijdsgenoten van Ajax spelen later op de dinsdag een play-off tegen Paris Saint-Germain en kunnen zich dan ook bij dat gezelschap voegen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.