Feyenoord neemt talenten mee naar Spanje en oefent tegen Mainz

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot neemt vier talenten mee naar het trainingskamp in Spanje. Het viertal maakt deel uit van de 27-koppige selectie die de voorbereidingsweek in Marbella zaterdag zal afsluiten met een oefenwedstrijd tegen FSV Mainz 05, de nummer zestien van de Duitse Bundesliga.

Feyenoord neemt talenten mee naar Spanje en oefent tegen Mainz
© Pro Shots

De Rotterdammers vertrekken deze nieuwjaarsdag naar Spanje om zich aldaar voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Ayase Ueda, Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh en Ramiz Zerrouki ontbreken vanwege interlandverplichtingen.

De talenten Givairo Read (verdediger, 17), Thijs Kraaijeveld (middenvelder, 16), Jaden Slory (aanvaller, 18) en Nesto Groen (spits, 19) zijn wel van de partij en mogen zich laten zien aan Slot.

Bij Mainz staat de Nederlander Sepp van den Berg onder contract. Het duel wordt zaterdag afgetrapt om 12.30 uur.

Feyenoord moet na de winterstop proberen tien punten achterstand op Eredivisie-koploper PSV goed te maken. In de Europa League volgt een weerzien met het AS Roma van coach José Mourinho, terwijl Feyenoord in de beker mogelijk ook een duel met PSV wacht. De Eindhovenaren moeten dan wel eerst zien af te rekenen met FC Twente.

Swipe naar rechts om de hele selectie te zien.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.