Feyenoord neemt afstand van 'wanstaltige uitingen' over Nouri

Feyenoord heeft zondag met een speciaal statement gereageerd op acties van enkele supporters in de richting van Abdelhak Nouri tijdens de oefenwedstrijd tegen het Zeeuws elftal afgelopen zaterdag.

Feyenoord neemt afstand van 'wanstaltige uitingen' over Nouri

Bij de Rotterdamse club kwamen vragen binnen over een spandoek over de Ajacied dat bij die wedstrijd te zien was. De volledige reactie van Feyenoord:

'We hebben gisteren ter plaatse niet gehoord dat er liedjes over Nouri gezongen werden. Het doek heeft er kortstondig gehangen en is daarna verwijderd. Wat de bewuste tekst ('Nouri worden') precies behelst, is ons ook nog niet duidelijk. Maar laat glashelder zijn dat de club elke negatieve verwijzing naar Nouri's vreselijke leed ronduit walgelijk vindt en ten zeerste verwerpt. We wensen Nouri, zijn familie en Ajax alleen maar alle sterkte toe en gaan ervan uit dat mensen zich in het vervolg onthouden van dit soort wanstaltige uitingen.'

8 juli
Het is deze zondag precies een jaar geleden dat Nouri door een hartstilstand naar de grond ging tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen. De jonge middenvelder hield ernstige en blijvende hersenschade over aan de hartproblemen. Ajax heeft onlangs volledige aansprakelijkheid erkend in de zaak die volgde over het medisch handelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's