Feyenoord met herstelde Boëtius op bezoek bij NEC

Jean-Paul Boëtius kan zondag zijn rentree voor Feyenoord maken. De linksbuiten is opgenomen in de wedstrijdselectie voor het uitduel met NEC.

Feyenoord met herstelde Boëtius op bezoek bij NEC

Boëtius speelde op 14 april zijn laatste wedstrijd voor de Rotterdammers, uit bij RKC Waalwijk (1-1). De negentienjarige vleugelspits moest het slot van afgelopen seizoen laten schieten vanwege een zware meniscusblessure, die hij tijdens een training had opgelopen. Vorige week maakte Boëtius al zijn officieuze rentree in een besloten oefenduel met RKC. Die wedstrijd doorstond hij goed, waardoor trainer Ronald Koeman hem nu klaar acht voor het grote werk.

Koeman moet zich beheersen om Boëtius tegen hekkensluiter NEC niet gelijk in de basis te zetten. 'Als ik hem zie trainen, denk ik: misschien moeten we hem al opstellen. Alleen moeten we niet vergeten dat hij er maanden uit is geweest, dus we zullen geen risico's met hem nemen', aldus de trainer op de clubsite.

Samuel Armenteros behoudt daardoor waarschijnlijk zijn plek op links bij de huidige nummer twaalf van de Eredivisie. Boëtius beleefde vorig seizoen zijn grote doorbraak bij Feyenoord. Hij speelde twintig competitieduels, waarin hij vier keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen