'Feyenoord met derde doelman tegen Heracles'

Feyenoord kan zondag vrijwel zeker niet beschikken over doelman Henk Timmer. Omdat ook Sherif Ekramy niet beschikbaar is, keept derde doelman Erwin Mulder (18).

'Feyenoord met derde doelman tegen Heracles'

Timmer liep in het duel met FC Groningen een forse vleeswond op, die niet snel genoeg geneest. De Egyptenaar Ekramy worstelt al weken met een hardnekkige schouderblessure. Als Mulder inderdaad het doel van Feyenoord verdedigt, zit de veertigjarige keeperstrainer Patrick Lodewijks voor de tweede keer dit seizoen op de reservebank.

Als Mulder (foto) zondag zijn debuut maakt in het eerste elftal van Feyenoord, behoort hij tot de jongste keepers uit de clubgeschiedenis. 'Wat er ook gebeurt, ik heb alle vertrouwen in Mulder', zegt Feyenoord-trainer Bert van Marwijk in het Algemeen Dagblad.

Van Marwijk baalt intussen van het oplopende aantal blessures. 'Ik ben er behoorlijk ziek van. Ga maar na: Mols is geschorst, Lee zit in Zuid-Korea, en dan dan heb je nog de blessures van Hofs, Timmer en Ekramy dus, Vincken, Vlaar en Bruins. Lensky en Tiendalli zijn op de weg terug, maar nog niet ver genoeg.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen